Peter van der Schoor is naast tandarts implantoloog ook docent. Hij geeft verschillende cursussen en opleidingen bij Implacademy op het gebied van orale implantologie.
‚ÄčImplacademy is een Q-Keurmerk® geaccrediteerd opleidingscentrum voor nascholing in de orale implantologie, tandheelkunde en esthetiek. Implacademy biedt cursussen, workshops en hands-on trainingen voor tandartsen, implantologen, kaakchirurgen en assistenten. Met ervaren docenten op het gebied van de tandheelkunde, staan zij garant voor de kwaliteit van de opleidingen.
Klik hier voor een uitgebreider aanbod van de cusussen van Implacademy.
Implacademy afbeelding Implacademy

Over Mij

W.P. van der Schoor is een tandarts implantoloog en docent op gebied van implantologie in de tandheelkunde. Peter geeft sinds 1986 cursussen en voordrachten in binnen- en buiteland en wordt veelvuldig geraadpleegd als trouble shooter voor diverse implantaatsystemen.
Meer info

Ik ben ook beschikbaar voor

Lezingen

Peter van der Schoor is tandarts implantoloog, docent en internationaal spreker. Hij geeft lezingen in zowel binnen- en buitenland. 

1-op-1 trainingen

Peter van der Schoor heeft ervaring in het plaatsen van meer dan 30.000 implantaten; chirurgie, botmanagement en suprastructuren. Hij geeft cursussen op gebied van implantologie in zowel het binnen- als buitenland.