Peter van der Schoor is tandarts implantoloog, docent en internationaal spreker. Hij geeft lezingen in zowel binnen- en buitenland. 
Peter is in 1981 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij is direct na zijn studie een eigen praktijk gestart, Tandartsenpraktijk Garderen (TPG). Hij is sinds 1984 werkzaam in de orale implantologie. Hiernaast heeft hij ervaring in het plaatsen van meer dan 30.000 implantaten: chirurgie, botmanagement en suprastructuren. Vanaf 1986 geeft hij cursussen en lezingen op het gebied van implantologie, in zowel binnen- als buitenland. Sinds 2014 geeft hij ook lezingen over point-of-care diagnostiek van parodontitis en peri-implantitis. 
Implacademy afbeelding Implacademy

Over Mij

W.P. van der Schoor is een tandarts implantoloog en docent op gebied van implantologie in de tandheelkunde. Peter geeft sinds 1986 cursussen en voordrachten in binnen- en buiteland en wordt veelvuldig geraadpleegd als trouble shooter voor diverse implantaatsystemen.
Meer info

Ik ben ook beschikbaar voor

Opleidingen

Peter van der Schoor is naast tandarts implantoloog ook docent. Hij geeft verschillende cursussen en opleidingen bij Implacademy op het gebied van orale implantologie.

1-op-1 trainingen

Peter van der Schoor heeft ervaring in het plaatsen van meer dan 30.000 implantaten; chirurgie, botmanagement en suprastructuren. Hij geeft cursussen op gebied van implantologie in zowel het binnen- als buitenland.