Peter van der Schoor heeft ervaring in het plaatsen van meer dan 30.000 implantaten; chirurgie, botmanagement en suprastructuren. Hij geeft cursussen op gebied van implantologie in zowel het binnen- als buitenland. 
Peter van der Schoor wordt veelvuldig geraadpleegd als “trouble shooter” voor de diverse implantaatsystemen. Mocht u in de praktijk behoefte hebben aan hands-on training of assistentie dan is het mogelijk om de nodige ervaring in huis te halen. Peter van der Schoor kan u op uw locatie bijstaan tijdens een behandeling. Zo kunt u met vol vertrouwen de behandeling uitvoeren.
Implacademy afbeelding Implacademy

Over Mij

W.P. van der Schoor is een tandarts implantoloog en docent op gebied van implantologie in de tandheelkunde. Peter geeft sinds 1986 cursussen en voordrachten in binnen- en buiteland en wordt veelvuldig geraadpleegd als trouble shooter voor diverse implantaatsystemen.
Meer info

Ik ben ook beschikbaar voor

Opleidingen

Peter van der Schoor is naast tandarts implantoloog ook docent. Hij geeft verschillende cursussen en opleidingen bij Implacademy op het gebied van orale implantologie.

Lezingen

Peter van der Schoor is tandarts implantoloog, docent en internationaal spreker. Hij geeft lezingen in zowel binnen- en buitenland.