Peter van der Schoor is een tandarts implantoloog en docent op het gebied van implantologie in de tandheelkunde. Van der Schoor geeft sinds 1986 cursussen en voordrachten in binnen- en buitenland. Hiernaast wordt hij veelvuldig geraadpleegd als trouble shooter voor diverse implantaatsystemen.
Werk met mij
Peter is een entrepreneur pur sang. In 2010 is Peter van der Schoor geridderd vanwege zijn verdiensten in de tandheelkunde. “Mede door zijn inbreng is de implantologie een onderdeel van de algemene tandheelkunde geworden, zijn praktijk is uitgegroeid tot een uniek centrum”, aldus Burgemeester Houben. Anno 2016 houdt hij zich naast de orale implantologie bezig met het terugdringen van parodontitis en peri-implantitis door de inzet van aMMP-8 point-of-care diagnostiek.

Ik ben ook beschikbaar voor

Opleidingen

Peter van der Schoor is naast tandarts implantoloog ook docent. Hij geeft verschillende cursussen en opleidingen bij Implacademy op het gebied van orale implantologie.

Lezingen

Peter van der Schoor is tandarts implantoloog, docent en internationaal spreker. Hij geeft lezingen in zowel binnen- en buitenland. 

1-op-1 trainingen

Peter van der Schoor heeft ervaring in het plaatsen van meer dan 30.000 implantaten; chirurgie, botmanagement en suprastructuren. Hij geeft cursussen op gebied van implantologie in zowel het binnen- als buitenland. 

Peter is als een lopende encyclopedie. Hij heeft zo veel kennis en ervaring!

Tandarts, cursist Starten met implanteren

Peter zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Na zijn cursus zit je vol ambitie. Ik heb als doel om geregistreerd te worden als erkend implantoloog NVOI.
 

Tandarts, cursist starten met implanteren

van der Schoor heeft zoveel kennis en ervaring in de implantologie, daar kan je zoveel van leren. Inspirerend!

Tandarts, cursist starten met implanteren