Geplaatst op 30 mei 2018
Op deze nascholingsdag verbreed je je kennis over de chirurgische mogelijkheden in de implantologie door het uitwisselen van ervaringen en leer je hoe je kunt overstappen naar een digitale workflow zonder verlies van kwaliteit. 

Duur: 1 dag
KRT punten: 6 KRT punten
Kosten: € 495,-
Aantal deelnemers: min. 20 - max. 30

                                                                                                 Direct inschrijven? 

Casusbesprekingen en ervaringen delen
De middag begint met een interactieve sessie waarin een implanterend tandarts zijn ervaringen deelt en ervaringen over zelfstandig implanteren uitgewisseld kunnen worden. Daarna gaan we in groepen verschillende casussen bespreken onder leiding van ervaren implantologen. Je mag ook je eigen casuïstiek inbrengen!

Van een conventionele naar een digitale workflow voor implantaten
In deze lezing leer je hoe je voorspoedig kan overstappen van conventioneel afdrukken naar een digitale workflow zonder verlies van kwaliteit en met een voorspelbaar frictionfit resultaat. Een digitale workflow in de implantologie is comfortabeler voor de patiënt en behandelaar.


                                                                          

Over W.P. van der Schoor

Peter van der Schoor is tandarts implantoloog en docent op het gebied van orale implantologie. Peter geeft sinds 1986 cursussen en voordrachten in binnen- en buitenland en wordt veelvuldig geraadpleegd als trouble shooter voor diverse implantaatsystemen.
Lees meer