Geplaatst op 20 juni 2018

De opleiding Starten met Implantologie duurt 6 dagen en is bedoeld voor de algemeen practicus die zelf eigen patiënten wil leren implanteren. 

Cursusdata
Dag 1 Vrijdag 31 augustus 2018
Dag 2 Zaterdag 1 september 2018
Dag 3 Woensdag 12 september 2018
Dag 4 Woensdag 19 september 2018
Dag 5 Woensdag 3 oktober 2018
Dag 6 Maandag 8 oktober 2018

De combinatie van theorie, hands-on, meekijken en zelf implanteren onder leiding van ervaren docenten, geven je een compleet beeld van het specialisme implantologie. De opleiding is implantaat-onafhankelijk; tijdens het opleidingstraject wordt gedoceerd met implantaten van Zimmer®Biomet. Lees hier meer over de dagprogramma’s.

Leerdoelen
- Kennismaking met Implantologie en implantaatsystemen
- Patiëntenselectie, management en administratie
- Tot een verantwoorde indicatiestelling komen
- Herkennen van valkuilen
- Zelfstandig implanteren; met name: eenvoudige overkappingsprothese onderkaak, eenvoudig kroon en brugwerk zijdelingse delen en enkelvoudig tandvervangingen.

Voor wie? 
Implanteren is voor iedere tandarts. Je ontdekt waarom implantologie thuishoort in de algemene praktijk. Je zult de vele indicaties voor implantologie gaan herkennen en je leert implantologie te integreren in je eigen praktijk.

KRT punten: 45 KRT punten
Kosten: €3.895,-
Aantal deelnemers: min. 5 - max. 10

Schrijf u hier direct in!

Over W.P. van der Schoor

Peter van der Schoor is tandarts implantoloog en docent op het gebied van orale implantologie. Peter geeft sinds 1986 cursussen en voordrachten in binnen- en buitenland en wordt veelvuldig geraadpleegd als trouble shooter voor diverse implantaatsystemen.
Lees meer