14 resultaten

Surgery All at Onceā„¢

Deze workshop is een must voor iedereen die verder wil in de implantologie. Je hebt een basisopleiding Implantologie gevolgd en je wilt je kennis en vaardigheden in de orale chirurgie uitbreiden.
Meer info / inschrijven

Starten met Implantologie

De opleiding Starten met Implantologie duurt 6 dagen en is bedoeld voor de algemeen practicus die zelf eigen patiënten wil leren implanteren. 
Meer info / inschrijven

2020: Entering into the decade of molecular dentistry

New concepts for oral, implant and systemic health
Meer info / inschrijven

Prevention Lecture Point-of-Care aMMP-8 diagnostics

Peter geeft een lezing over de toepassing van de aMMP-8 Point-of-Care testen in de tandartsenpraktijk. Hij zal o.a. op onderstaande vragen antwoord geven.

- Wanneer zet je ze in?
- Waarom testen voor de patiënt?
- Wat is toegevoegde waarde voor behandelaar?
- Hoe kun je de aMMP-8 diagnostiek toepassen in nazorg implantologie?
Meer info / inschrijven

1-daagse lecture Immediate Dentoalveolar Restoration 3 november

1-daagse lezing Immediate Dentoalveolar Restoration (IDR): Techniek en Bot biologie: follow-up gedurende 11 jaar door dr. José Carlos Martins da Rosa.

Gesproken taal: Engels.

De lezing omvat de wetenschappelijke onderbouwing, de stapsgewijze techniek, aanbevelingen en botmetabolisme. De IDR-techniek gaat uit van een minimale invasieve chirurgie, op basis van veelal een flapless procedure, die zich ruimschoots heeft bewezen  en als zodanig ook reproduceerbaar is.

Bekijk hier een impressie van de IDR techniek.
Meer info / inschrijven

St. Jansdal avond: Wat is de relatie tussen de mondgezondheid en de algehele gezondheid?

Peter van der Schoor zal op 18 mei 2017 in het St. Jansdal ziekenhuis aan verschillende medische professionals de relatie tussen de mondgezondheid en hart- en vaatziekten uitleggen en hoe aMMP-8 diagnostiek hierbij kan helpen.
Meer info / inschrijven

Avondseminar Fridus van der Weijden & Peter van der Schoor

Avondseminar dinsdag 9 mei 2017 van 18.30 - 21.30 uur
Esthetic Risk profile implantologie en Airpolisher door Fridus van der Weijden & Point-of-Care diagnostiek van parodontitis en peri-implantitis door Peter van der Schoor. De avondseminar bestaat uit een avondsessie van 3 uur. U kunt zich via Implacademy inschrijven.
Meer info / inschrijven

Implacom Gebruikersdag

Al voor het 3e jaar op rij organiseren wij een speciale bijeenkomst voor onze Zimmer gebruikers, Implacom Gebruikersdag. Welke trends nemen we waar? Hoe kunnen we hierop inspelen? Wat brengt het ons? Dit jaar als thema "met een knipoog naar de toekomst".  

Een speciale dag voor Zimmers gebruikers

Meer info / inschrijven